Domáce pečivo je oveľa lepšie ako to kupované, ak viete, ako ho správne pripraviť. A my Vám dnes ukážeme ako na to. Spoločne si pripravíme fantastické jablkové žemle, či bochníčky. Sú úžasné.
Reklamy
Úplne božské.
Tieto domáce jablčné bochníky sú nielen ľahké na prípravu ale aj skvele chutia.
Presvedčte sa sami ešte dnes.
Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:
- 4 jablká nakrájané na malé kocky
- 500 g múky
- 120 g cukru
- 4 vajcia
- 200 g rozpusteného masla
- 1 vrecúško vanilkového cukru
- 1 vrecko na prášku do pečiva
Takto budeme v recepte postupovať:
- Zmiešajte všetky ingrediencie a pridajte nakrájané jablká.
- Cesto rozprestrite lyžicou na plech vystlaný papierom na pečenie.
- Nezabudnite – žemle zväčšia svoju veľkosť.
- Pečieme pri teplote 200 ° C počas 10-15 minút
Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!
Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.
zdroj: goodcookbook.ru
Reklamy