Babičkine VEĽKONOČNÉ „SALKOŠPUNTY“ z lístkového cesta: Jednoduchá maškrta, ktorá dostala okamžite celú rodinu!

Máte chuť na niečo sladké, ale nechcete sa zdržovať zdĺhavú prípravou? Pustite sa do jednoduchých trubičiek z lístkového cesta, ktoré sú naplnené maslovým krémom z kondenzovaného mlieka. 

Reklamy

Celá príprava je naozaj veľmi jednoduchá a zaručene jej zvládne úplne každý!

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

– 500 g lístkového cesta
– 1 plechovka kondenzovaného mlieka
– 200 g masla

Takto budeme v recepte postupovať:

1) Cesto si vyberte z chladničky skôr, aby malo izbovú teplotu. Nakrájajte ho na prúžky široké 2 cm.

2) Na kornútok si natočte pásik lístkového cesta. Kornútky si vyskladajte na plech, ktorý si vyložíte papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 170 stupňov cca 5 minút.

3) Maslo vymiešame do peny a po lyžiciach pridávame kondenzované mlieko. Vyšľaháme postupne nadýchaný krém, ktorým potom naplníme kornútky.

Mňam!

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Podeľte sa o tento luxusný recept aj s ostatnými. Určite si na ňom pochutnajú rovnako ako Vy.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: vkuso.ru/recipe/sloenye-trubochki-s-varenym-sgushhennym-molokomm

 

 

Reklamy