Blesková maškrta na každú príležitosť: Zákusok s vanilkovým pudingom a smotanou

Dnes sme si pre vás pripravili recept na báječný zákusok, ktorý sme si okamžite zamilovali.

Reklamy

Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Chutí skutočne na jednotku!

Mňam!

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie

  • 250 gramov celozrnných sušienok kakaovej príchute
  • 50 gramov zmäknutého masla
  • 50 gramov práškového cukru
  • trochu mlieka

Na náplň:

  • 200 gramov mäkkého tvarohu
  • 2 balíčky vanilkového cukru
  • 200 mililitrov smotany na šľahanie
  • 2 balíčky vanilkového pudingu
  • 700 mililitrov mlieka
  • práškový cukor podľa chuti

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Sušienky vložte spoločne so zmäknutým maslom do mixéra a rozdrvte. Vznikne vám tak homogénna hmota na tortový korpus. Tiež do zmesi pridajte trochu práškového cukru a mlieko, aby nebolo cestíčko toľko hutné.
  2. Vezmite formu na tortu a na jej dno rozprestrite kakaové cesto zo sušienok. V ďalšej fáze sa pustite do výroby smotanového krému s tvarohom. Vo väčšej mise si vymiešajte spolu s vanilkovým a práškovým cukrom tvaroh. Potom si v samostatnej miske vyšľahajte do tuha smotanu, a nakoniec ju zakomponujte do tvarohu metličkou.
  3. Do rajnice si nalejte pol litra mlieka a zvarte ho s cukrom. Zvyšnú časť mlieka zmiešajte v hrnčeku s vanilkovým pudingom a až bude mlieko vrieť, zmes doň nalejte. Nechajte prebublávať a občas premiešajte.
  4. Keď puding zhustne, odstavte z platne a nechajte vychladnúť. Potom je na čase tortu skompletizovať. Na sušienkový korpus navrstvíme polovicu smotanovej náplne a na ňu naneste vychladnutý puding. Posledná vrstva bude opäť smotanová. Povrch torty možno zastrúhať horkou čokoládou.
  5. Pred podávaním do chladničky!

Mňam!

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: yourrecipecook.com/tolle-cremetorte-ohne-backee

 

Reklamy