Cesnakové zemiačiky priamo z rúry: Dlho som chutnejšie zemiaky nejedla!

Príloh existuje nespočetné množstvo a môžete si vybrať ku každému mäsu inú.

Reklamy

Pokiaľ vás ale už tradičná úprava zemiakov, alebo ryža nudí a radi by ste svoj tanier oživili, vyskúšajte vynikajúce opekané zemiaky.

Recept je veľmi jednoduchý a nenáročný , pretože všetku prácu za vás urobí rúra. Vy sa tak môžete medzitým venovať príprave mäsa, alebo si odpočinúť.

Určite si tento spôsob prípravy zemiakov obľúbite.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 1 kg zemiakov (stredná veľkosť)
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 3 lyžice oleja
  • zelené fazule alebo kôpor
  • soľ
  • korenie

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Olúpte zemiaky, umyte ich a umiestnite do veľkej misky. Olúpte cesnak a rozdrvte ho. Tiež umyte list petržlenu a nakrájajte ho na malé kúsky. Zmiešajte olej, cesnak, petržlen, korenie a nalejte na zemiaky, dobre premiešajte.
  2. Umiestnite zemiaky do vrecka na pečenie a vložte vrecko na plech. Pečte v predhriatej rúre pri 200 stupňoch cca. 1 hodinu.

Máme hotovo!

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: ketkes.com

 

Reklamy