Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept, ktorý si určite zamilujete.
Reklamy
My sme si ho teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy ho pripravíme znova.
Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!
Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:
- 3-4 kuracie prsia,
- 4 lyžice sójovej omáčky,
- 1 lyžica tekutého medu,
- 2-3 strúčiky cesnaku,
- 3 lyžice kukuričného škrobu,
- slnečnicový olej na vyprážanie.
Takto budeme v recepte postupovať:
- Nakrájajte kuracie prsia na 2-3 pozdĺžne plátky v závislosti od ich hrúbky. Potom nakrájajte plátky na priečne polovice.
- Vložte pripravené kúsky mäsa do misky. Pridajte sójovú omáčku, tekutý med a pretlačený cesnak. Pokiaľ je med kryštalizovaný, trochu ho rozohrejte na sporáku alebo v mikrovlnnej rúre. Potom dôkladne premiešajte.
- Mäso nechajte marinovať aspoň 30 minút pri izbovej teplote. Pokiaľ ho chcete nechať marinovať dlho, dajte ho do chladničky.
- Vajcia a kukuričný škrob zmiešajte pomocou metly do hladka. Výslednú zmes pridajte do misy, v ktorej je mäso. Dobre premiešajte.
- Kúsky marinovaného mäsa smažte na malom množstve rozpáleného oleja na strednom ohni z oboch strán, kým pekne nezhnednú.
- Dávajte pozor, aby ste ich nenechali na ohni príliš dlho, aby sa mäso nevysušilo.
Máme hotovo.
Prajeme Vám dobrú chuť.
Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.
Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.
zdroj: retete-usoare.eu/pieptul-de-pui-poate-fi-fin-suculent-si-interesant-pregatiti-l-dupa-aceasta-reteta/
Vyskúšajte tiež tieto recepty:
Naše obľúbené slané raňajky alebo večera: Vaječné rezy so šunkou a červenou paprikou
Z obchodu už sladké pečivo nekupujem, toto je oveľa lepšie: Týchto slimáčikov si deti zamilovali!
Reklamy