Lahodný a jemný ako perinka: Čokoládový mascarpone koláčik, návšteva okamžite pýtala recept!

Dnes sme si pre Vás pripravili výborný recept, ktorý si návšteva okamžite pochvaľovala.

Reklamy

Jedná sa o jemný mascarpone koláčik, ktorý je jemný ako perinka.

Pripravte si túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Chutí naozaj famózne!

Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:
  • 30 dkg kakaových sušienok
  • 10 dkg masla
  • 50 dkg mascarpone
  • 2 dl šľahačky
  • 2 sáčky stužovača šľahačky
  • 3 lyžice cukru
  • 2 sáčky vanilkového cukru
  • 5 dkg bielej čokolády
  • 10 dkg horkej čokolády

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Sušienky rozomlieť na prášok a potom zmiešať s maslom. V tej chvíli máte k dispozícii cesto, ktoré nemusíte piecť a máte základ.
  2. Na mascarpone krém stačí len ho zmiešať s cukrom do dokonale hladkej konzistencie. Keď ste s ňou spokojní, môžete ho naniesť práve na vašu sušienkovou vrstvu. Snažte sa o celkovú rovnomernosť a hladký povrch.
  3. Teraz si nachystajte šľahačku. Smotanu vyšľahajte s cukrom a pridajte stužovač, nanesieme. Toto je posledná, tretia vrstva. Opäť sa snažte o rovnomernosť a tiež o hladkú hornú plochu.
  4. Na záver už len rozpustená čokoláda. Ako prvá tá biela a potom tá klasická horká. Keď sú čokolády na svojom mieste, nechajte svoj čokoládový mascarpone tortu vychladiť.

Mňam!

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: csaladireceptkonyv.hu/pluhar/recept/csokis-mascarpone-torta-suetes-nelkuel-2/amp

 

Reklamy