Lepené MILKA a KOFILA čoko koliečka pripravujeme pravidelne každé VIANOCE: Chutia skutočne na jednotku!

Dnes sme si pre Vás pripravili báječný recept na maškrtu, ktorú si zamilujete.

Reklamy

Príprava je úplne jednoduchá a chuť si nevieme vynachváliť.

Pripravte si ich aj vy a uvidíte, že budú stáť za to.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Na cesto budeme potrebovať:

  • 300 g hladkej múky
  • 250g masla
  • 150 g práškového cukru
  • 1 vajce
  • štipka citrónovej kôry
  • 1 lyžica kakaa

Plnka:

  • 150 g čokolády /biela, mliečna, tmavá/Milka / kofila
  • 200 g masla
  • 1 lyžice práškového cukru
  • 3 lyžice rumu

zdobenie-poleva

– 100 gramov čokolády na varenie

– 3 lyžice bieleho cukru

– 3 lyžice vody

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Zo surovín vypracujeme cesto, ktoré necháme v chladničke odpočinúť/ minimálne 4 hodiny
  2. Potom jednoducho vyvaľkáme plát s hrúbkou 3 mm a vykrajujeme kolieska. Pečieme na 160 ° C cca 10 min (každá rúra je iná).
  3. Na lahodnú plnku maslo vymiešame s cukrom, pridáme rum a nastrúhanú čokoládu
  4. Kolieska zlepíme náplňou a celé namočíme do polevy.

Máme hotovo.

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: www.bastabalkana.com/2014/02/kako-se-prave-isleri-recept-za-islere

Vyskúšajte tiež tieto recepty:

Jemné pudingové rezy od mojej šikovnej sestry: So šľahačkou a strúhanou čokoládou chutia božsky!
Studené piškótové rezy s ovocím a bleskovou prípravou: Osviežujúca maškrta, ktorá sa vždy podarila!

 

Reklamy