Na letné dni ako stvorená: Ovocná nepečená torta, s piškótovým korpusom a luxusným vanilkovým krémom!

Nepečené torty sú veľmi populárne pre svoju jednoduchosť a časovú nenáročnosť, čo sa týka prípravy.

Reklamy

Ak teda plánujete návštevu, alebo rodinné stretnutie a nemáte čas, skúste tento recept.

Jedná sa o ovocnú tortu, ktorá je plný lahodného a nadýchaného krému.

Povrch zdobí ovocie, ktoré dodá zákusku sviežosť a tiež prirodzene sladkú chuť.

Môžete použiť zakaždým iné ovocie a tým tortu oživiť.

Tieto ingrediencie budeme potrebovať:

  • 1 veľké balenie piškót
  • 500 ml šľahačky
  • 1 vanilkový puding
  • 1 malá prášková želatína
  • ľubovoľné ovocie

Takto budeme postupovať:

  1. Uvarte puding a nechajte ho vychladnúť. Vyšľahajte šľahačku a nechajte rozpustiť želatínu v teplej vode. Zmiešajte puding, šľahačku a želatínu do krémovej zmesi.
  2. Spodok formy vyskladajte ovocím do požadovaných vzorov, zalejte malou vrstvou krému a poukladajte vrstvu piškót plochou stranou nahor, následne pridajte vrstvu krému, potom opäť piškóty a opakujte, kým Vám nedôjdu prísady, alebo až po okraj formy. Tortu nechajte v chladničke cez noc a pred servírovaním ju vyklopte z formy ovocím nahor. Môžete dozdobiť šľahačkou.

Mňam!

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Nezabudnite dať LIKE na našej Facebook stránke.

Nezabudnite tento recept zdieľať 🙂

zdroj: ketkes.com

 

Reklamy