Obľúbený, najjemnejší tvarohový koláč: Stačí len zmiešať všetky ingrediencie a máme hotovo!

Doprajte si lahodnú chuť jemného koláča, ktorý je v rúre behom pár minút. Nič pracne nešľaháme, nevrstvíte, nerozdeľuje ani nenechávate tuhnúť.

Reklamy

Jeho príprava je až smiešne jednoduchá. Všetko zmiešate v jednej mise a upečiete.

To ale jeho chuti neuberá ani v najmenšom.

Budete si ho pochvaľovať v každom smere. Bleskurýchlu prípravu aj jemnú chuť tvarohu budete zbožňovať.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

– 500 g mäkkého tvarohu
– 450 g kyslej smotany
– 100 g masla
– 8 vajec
– 7 lyžíc hladkej múky
– 7 lyžíc cukru kryštál
– Citrónovú kôru z 1 citróna
– Podľa chuti orechy, hrozienka atď.

Na vrch:
– Marhuľová marmeláda
– Práškový cukor

Takto budeme v recepte postupovať:

1) Rúru si predhrejeme na 180 stupňov. Plech si vysypeme múkou, alebo vyložíme papierom na pečenie.

2) Tvaroh si zmiešame so smotanou, pridáme mäkké maslo, vajíčka, múku, cukor a citrónovú kôru. Dôkladne si vymiešame cesto.

3) Cesto prelejeme na plech a párkrát plechom buchne o linku. Zbavíme sa tak nežiaducich vzduchových bubliniek.

4) Pečieme na 180 stupňov 25-30 minút.

5) Keď koláč vytiahnete z rúry, nedeste sa toho, že klesne. Je to v poriadku.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: humormagazin.com

 

Reklamy