Osviežujúci broskyňový koláč s jemným jogurtovým krémom: Na blížiace sa teplé dni je ako stvorený!

Dnes sme si pre Vás pripravili výborný koláčik, ktorý pripravujeme pri každej možnej udalosti.

Reklamy

Chutí skutočne na jednotku.

Pripravte si napríklad tento netradičný broskyňový koláč.

Pokiaľ máte zavárané broskyne z vlastnej záhradky, môžete ich použiť, ale bude vynikajúci aj z kupovaných.

Isto si tento dezert zamilujete!

Zloženie cesta

  • 4 vajcia
  • 4 lyžice vody
  • 8 lyžíc cukru
  • 7 polievkových lyžíc múky/ hladká
  • 1 lyžica kakaového prášku

Na krém:

  • 2 malé poháre broskyňového jogurtu
  • konzervované olúpané broskyne
  • želatína
  • 4 lyžice smotany na šľahanie
Takto budeme postupovať:

Zmiešajte žĺtky s cukrom a vodou do svetlej zmesi. Pridajte múku, kakao, a nakoniec penu z bielkov. Naplňte cesto do formy, či plechu a upečte v rúre. Zmiešajte jogurt, broskyne nakrájané na kocky, smotanu a želatínu.

Navrstvite krém na cesto a ozdobte zvyškom broskýň. Môžete tiež pripraviť dva kusy cesta a krém naplniť medzi ne.

Máme hotovo!

Dobrú chuť Vám prajeme!

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku na Facebooku, pre nové recepty každý deň.

zdroj: egyszerugyorsreceptek.com

Vyskúšajte tiež:

Kuracie rezníky v luxusnej pivnej omáčke: Inak ich už ani nepripravujem, tieto Nám chutia najviac!

Nakladaná kapusta od nášho strýka krčmára: Tradičný recept, ktorý má doslova hodnotu zlata! Fičíme na nej celú zimu!

 

Reklamy