Pečený cesnak ako výborný domáci liek! Takto jednoducho vyliečite tieto neduhy!

Už naše babičky vraveli, že cesnak je zdravý. Má protizápalové účinky a ľahko si poradí s prechladnutím.

Reklamy

Navyše posilňuje imunitu.

Väčšinou ho jeme surový, ale je skvelé ho aj upiecť!

6 strúčikov pečeného cesnaku urobí s vašim telom hotové zázraky. Hneď sa dozviete prečo.

Začneme tým, že surový cesnak trochu stlačíme, aby sa enzýmy alliinázy a allicin mohli spojiť. Po 10 minútach začnú pôsobiť a vy máte istotu, že sa počas pečenia aktivujú.

Postup:

  1. Rúru vyhrejeme na 200 ° C a vrchnú časť cesnaku odkrojíme. Potom ho pečieme približne 30 minút. Musí byť mäkký a zlatistý.
  2. Keď vychladne, môžeme ho skonzumovať. Odporúča sa zjesť 6 strúčikov.
  3. Po konzumácii cesnaku sa odporúča v priebehu 24 hodín vypiť 2 litre vody a 1 deň jesť iba zeleninu. Mastné a mäsité jedlá, sladkosti, alkohol a polotovary vynechajte.
  4. Už po prvej hodine od konzumácie sa do krvi uvoľní allicín, mangán a vitamíny skupiny B.
  5. Potom organizmus dostane vysokú dávku protizápalových látok, ktoré si poradia s voľnými radikálmi. Už po 6 hodinách sa zníži tlak, obličky začnú lepšie fungovať a spálime viac tuku.
  6. Po 7 hodinách sa v tele aktivujú protilátky, ktoré ochránia telo pred baktériami. Po 10 hodinách dôjde k okysličeniu buniek vďaka štedrej dávke minerálov so zlúčenín síry. Spomalí sa aj proces starnutia.
  7. Po 24 hodinách budú skvele pracovať aj črevá, krvný tlak sa stabilizuje a vy budete mať viac energie a menej zlého cholesterolu.Túto kúru si doprajte iba 1x za mesiac.
  8. Strúčik pečeného cesnaku si ale môžete dopriať ako ingredienciu k obľúbeným jedlám.

Zdieľajte tento článok a podeľte sa s ním na Facebooku.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: takprosto.cc

 

Reklamy