Rozrezala som 4 kuracie prsia a naplnila ich takto strúhaným syrom: Všetci si pochvaľovali!

Doby, kedy Vám v reštaurácii na tanieri pristálo kuracie mäso, na ktorom nudne ležala unavená broskyňa s plátkom ešte unavenejšieho syra, sú minulosťou.

Reklamy

Dnes už toto jedlo, vedľa iných lahôdok, neobstojí.

V dnešnom recepte Vám ukážeme prípravu kuracieho mäsa, aj v kombinácii s broskyňami, smotanou a bohatou syrovou vrstvou.

Mäso je úžasne krehké, jemné, šťavnaté a chuť všetkých ingrediencií ide krásne dohromady.

Esteticky aj chuťovo je jedlo neodolateľné.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 4 kuracie prsia
  • 250 g broskýň
  • 150 g strúhaného syra
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 3 lyžice kyslej smotany
  • soľ
  • korenie

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Očistite a umyte kuracie prsia. Do každého kusu urobte rez tak, aby Vám vznikla kapsa. Broskyne rozrežte na polovicu a do každého vrecka uložte 3 polovičky. Mäso potom z vonku aj zvnútra Nasoľte a okoreňte.
  2. Syr zmiešajte so smotanou. Vylisujte do tejto zmesi cesnak. Každú kapsu naplňte primeranou dávkou náplne.
  3. Zafixujte špáradlami, aby sa náplň nedostala von.
  4. Zapekaciu misu si vymažte olejom a vrecká do misy uložte. Mäso môžete ešte zasypať ďalším syrom
  5. Pečieme na 180 stupňov po dobu 40 minút. Podávame teplé a podľa svojej fantázie dozdobíme.

Máme hotovo.

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: bidista.com

Vyskúšajte tiež tieto recepty:

Recept na legendárnu Bingo tortu! Pochutí si celá rodinka!

Babičkina „Oravská klasika“: Chutné, mleté mäsko s kapustou, paradajkovým pyré, cesnakom s najlepšou chuťou
Reklamy