Dnes sme si pre Vás pripravili skutočne výborný recept na lahodnú nepečenú maškrtu, ktorú zvládne pripraviť skutočne každý.
Reklamy
Tento recept sme si okamžite zamilovali, takže neváhajte a pripravte si túto dobrotu aj vy.
Rodina si bude určite pochvaľovať!
Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:
- 50 gramov práškového cukru
- 250 gramov mascarpone
- 200 mililitrov smotany na šľahanie
- 14 cukrárskych dlhých piškót
- trochu mlieka (na piškóty)
- 200 gramov čerstvých jahôd
- 1 tabuľku horkej čokolády
Takto budeme v recepte postupovať:
- Najprv si v mise vyšľahajte mascarpone s práškovým cukrom do hladkého krému. Potom pridajte skôr vyšľahanú smotanu, a dôkladne prepojte.
- Dve tretiny náplne preneste do cukrárskeho vrecka. Teraz si utrhnite kúsok potravinovej fólie a položte ju na pracovnú plochu kuchynskej linky. Na nej následne vyskladajte cukrárske piškóty namočené v mlieku.
- Urobte dva rady vedľa seba po siedmich kusoch.
- V ďalšej fáze naneste smotanový krém na cukrárske piškóty a dôkladne rozotrite po celej ploche.
- Umyte čerstvé jahody, očistite ich od stopiek, prekrojte na polovice a vyskladajte do radu na náplň.
- Nakoniec všetko starostlivo zatočte pomocou fólie do rolády a dajte dezert tuhnúť do chladničky na dve hodiny.
- Vyberte roládu z chladničky, odstráňte potravinovú fóliu a začnite so zdobením. Zostávajúcim krémom potrite povrch maškrty a presypte nahrubo strúhanou horkou čokoládou, my sme vyskúšali bielu čokoládu a chutilo to skvele!
Video recept:
Máme hotovo.
Prajeme Vám dobrú chuť.
Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.
Nezabudnite dať LIKE na našej Facebook stránke, aby ste každý deň videli nové recepty.
zdroj: youtube/ What to Сook
Reklamy