Skvelá pečená bravčová roláda plnená slaninou a hubami s paradajkovou šťavou!

Dnes sme si pre Vás pripravili skutočne výborný recept na roládu, ktorá je neodolateľná.

Reklamy

Na dlhé zimné večery sa skvele hodí nasledujúci recept.

Stačí Vám iba kus bravčového mäsa a pár ďalších surovín, výsledok ale lahodí ako na pohľad, tak na jazyku.

Iste si toto jedlo zamilujete!

Tieto ingrediencie budeme potrebovať:
  • 750 g bravčového mäsa
  • 6 lyžicou paradajkovej šťavy
  • 2 lyžice horčice
  • 100 g cibule
  • 100 g húb
  • 10 až 12 plátkov slaniny
  • štvrť lyžičky soli
  • štvrť lyžičky korenia
  • 6 lyžíc oleja
  • 100 g syra
Takto budeme postupovať:
  1. Vezmite mäso a vykrájajte doň zárezy o šírke cca 2 cm. Zmiešajte paradajkovú omáčku s horčicou a korením, pomažte mäso a umiestnite ho do chladničky po dobu 3 hodín. Cibuľu nakrájajte na krúžky. Očistite huby, nakrájajte a zmiešajte s cibuľou.
  2.  Mäso vyberte z chladničky a do každého otvoru vložte plátok slaniny a zmes cibule a húb. Mäso potrite olejom a potom ho zabaľte do hliníkovej fólie. Umiestnite plechu a pečte v rúre o 200 stupňoch po dobu 45 minút.
  3. Vyberte z rúry a opatrne odstráňte hliníkovú fóliu, nakrájajte syr a pridajte kúsok do každého otvoru a potom znova vložte do rúry na ďalších 5 minút. Podávajte s vhodnou prílohou.
  4. Dúfame, že sa Vám bude recept páčiť!

Máme hotovo!

Mňam!

Prajeme dobrú chuť.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, pre nové recepty na každý deň.

zdroj: ketkes.com

Vyskúšajte tiež tieto recepty:

NEBÍČKOVO chutné šľahačkové cesto na skvelú domácu štrúdľu: Táto je moja obľúbená!
Fantastický kokosový Raffaello zákusok je úplnou jednotkou- Prudko-návykový dezert!
Reklamy