Šťavnatý „SRNČÍ CHRBÁT“ so syrom, kyslou smotanou a bylinkami- POZOR, toto jedlo je veľmi návykové!

Milujete chuť mäsových pokrmov? Potom vám dnešný recept ide priamo do rany.

Reklamy

Prepečená a šťavnatá roláda je bezkonkurenčne neodolateľná.

Navyše jej príprava je viac, než jednoduchá.

Uvidíte, že na vašom stole bude často zaujímať čestné miesto a členovia vašej rodiny sa po nej budú môcť utĺcť.

Neváhajte a pripravte ju ešte dnes.

Všetci si pochutnáte. Rozhodne.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 80 dkg kuracích pŕs
  • 20 dkg slaniny
  • 15 dkg strúhaného syra
  • soľ
  • korenie
  • petržlen na chuť
  • 4 lyžice kyslej smotany
  • 3 lyžice múky/ hladká
  • 2 vajcia

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Mäso nakrájame na malé kocky. Osolíme, okoreníme, ochutíme a necháme odpočinúť. Kyslú smotanu zmiešame s vajcami, múkou, soľou, korením, petržlenovou vňaťou a 10 dkg strúhaného syra.
  2. Nakrájané mäso pridáme do zmesi. Formu na srnčí chrbát vystelieme slaninou tak, aby okraje prečnievali.
  3. Naplňte mäsovou zmesou. Prečnievajúce okraje dajte cez vrch mäsovej zmesi.
  4. V predhriatej rúre na 170 stupňov pečieme 40 minút. Nakoniec zasypeme syrom a dopečieme tak, aby sa roztavil.

Mňam!

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj:  hircenter.net

 

Reklamy