U nás doma sú doslova obľúbené: Poctivé rezne v horčicovej marináde je HIT každého nášho víkendu!

Existuje nepreberné množstvo marinád. Každý máme vychytanú tú svoju najobľúbenejšiu.

Reklamy

Niekedy sa však stane, že nech marinujeme, ako marinujeme, nakoniec je všetka šťavnatosť a krehkosť mäsa preč.

Dnes si ukážeme marinádu z horčice.

Horčica zaistí nielen netradičnú a báječnú chuť, ale tiež garantuje maximálnu šťavnatosť mäsa.

Celá Vaša rodina si bude oblizovať prsty ešte dlho po obede.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 2 veľké kuracie prsia
  • Vrchovatá lyžica horčice
  • 4 polievkové lyžice hladkej múky
  • 2 vajcia
  • 4 polievkové lyžice mlieka
  • 5 polievkových lyžíc strúhanky
  • Soľ
  • Paprika
  • Olej na vyprážanie

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Mäso rozdeľte na plátky a naklepeme.
  2. Jednu stranu mäsa (alebo obe, záleží na vašej chuti) potrite horčicou.
  3. Druhú stranu osoľte a okoreňte. Rozšľahajte vajcia spoločne s mliekom.
  4. Teraz mäso obaľte. Najskôr v múke, potom vo vajíčku a nakoniec v strúhanke.
  5. Na panvici rozohrejte olej a v ňom mäso z oboch strán usmažte.

Máme hotovo.

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: humormagazin.com

Vyskúšajte tiež:

Cesnaková omáčka od strýka krčmára: Inak ju už vlastne ani doma nepripravujeme!

Vláčna kakaová torta s jemným smotanovým krémom: Hit každej oslavy!

 

Reklamy