Víkendové rezne v luxusnej horčicovej marináde: Nikdy ich nie je dosť!

Existuje nepreberné množstvo marinád. Každý máme vychytanú tú svoju najobľúbenejšiu.

Reklamy

Niekedy sa však stane, že nech marinujeme, ako marinujeme, nakoniec je všetka šťavnatosť a krehkosť mäsa preč.

Dnes si ukážeme marinádu z horčice.

Horčica zaistí nielen netradičné a báječnú chuť, ale tiež garantuje maximálnu šťavnatosť mäsa.

Celá Vaša rodina si bude oblizovať prsty ešte dlho po obede.

Tieto ingrediencie budeme potrebovať:

  • 2 veľké kuracie prsia
  • Vrchovatá lyžice horčice
  • 4 polievkové lyžice hladkej múky
  • 2 vajcia
  • 4 polievkové lyžice mlieka
  • 5 polievkových lyžíc strúhanky
  • soľ
  • mletá paprika
  • Olej na vyprážanie

Takto budeme postupovať:

  1. Mäso rozdeľte na plátky a naklepeme.
  2. Jednu stranu mäsa (alebo obe, záleží na vašej chuti) potrite horčicou.
  3. Druhú stranu osoľte a okoreňte. Rozšľahajte vajcia spoločne s mliekom.
  4. Teraz mäso obaľte. Najskôr v múke, potom vo vajíčku a nakoniec v strúhanke.
  5. Na panvici rozohrejte olej a v ňom mäso z oboch strán usmažte.

Mňam!

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku pre tie najlepšie recepty na každý deň.

Zdieľajte tento recept na báječné domáce rezne v luxusnej marináde  aj s Vašimi priateľmi!

Určite si na nich  tiež pochutnajú!

zdroj: humormagazin.com

 

Reklamy