Zmrzlinová lahodná maškrta: Vždy ju dokážeme jesť aj na kilá a je ako stvorená na leto!

Dnes sme si pre Vás pripravili jednoduchý recept na lahodnú zmrzlinu, ktorej sa nikdy nevieme dojesť a vždy jej chceme viac a viac.

Reklamy

Väčšinou už pripravujem dvojitú porciu, lebo chutí skutočne každému.

Pripravte si aj vy túto studenú maškrtu a uvidíte, že si ju zamilujete!

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 500 ml smotany na šľahanie s obsahom tuku 33 percent
  • 370 ml kondenzovaného mlieka
  • čokoládové sušienky

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Smotanu na šľahanie vlejte do hlbokej misy a elektrickým šľahačom ju šľahajte, kým nezačne hustnúť. Keď začína nadobúdať na objeme a jej konzistencia hustne, postupne pridávajte kondenzované mlieko a pokračujte vo šľahaní, kým hmota nie je tuhá a po vytiahnutí šľahacích metličiek sa na nej netvoria pevné špičky.
  2. Takto pripravenú smotanu vložte zhruba na dve hodiny do mrazničky a nechajte zmrznúť. Potom misu so zmrzlinou vytiahnite a znovu ju elektrickým šľahačom premixujte do hladkej zmrznutej konzistencie.
  3. Vezmite väčší pekáčik a jeho dno vyložte vrstvou sušienok. Krémovú zmes rozprestrite rovnomerne po ich povrchu a uhlaďte do roviny. Vršok opäť pokryte vrstvou čokoládových sušienok a vložte naspäť do mrazničky, ideálne cez noc.

Máme hotovo.

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: youtube/ Готовим Вкусные Рецепты

Vyskúšajte:

Za túto nakladanú slaninu by ma chlap stále len na rukách nosil! Výborné a hocikedy po ruke!
Vďaka týmto 2- jednoduchým pohybom som sa úplne zbavila dlhoročnej bolesti chrbta a prestala mi navyše tŕpnuť noha: Znova vo svojej koži!
Reklamy