Lahodný medovník s kyslou smotanou: Už za 30 minút máme vždy doslova hotovo!

Dnes sme si pre Vás pripravili výborný recept na chutný medovník s kyslou smotanou.

Reklamy

Chutí naozaj báječne a hotovo budete mať už za 30 minút!

Celá rodina si ho pochvaľovala!

Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:

  • 300 gramov zmäknutého masla
  • 4 lyžice prírodného medu
  • 2 lyžičky sódy bikarbóny
  • 4 vajcia
  • 400 gramov polohrubej múky
  • 200 gramov maslových sušienok
  • 1 a ½ litra tučné kyslej smotany
  • 200 gramov práškového cukru
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 1 stužovač na smotanu

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. V hlbšej mise si vyšľahajte zmäknuté maslo spolu s prírodným medom a vajcami do peny. Potom prisypte jedlú sódu, polohrubú múku a vypracujte polotekuté hladké cesto. To vlejte do plechu s papierom na pečenie a dajte piecť do rúry na cca 5 až 7 minút pri teplote 180 ° C.
  2. Náplň. V mise vyšľahajte kyslú smotanu s práškovým a vanilkovým cukrom. V prípade potreby prisypte aj stužovač smotany. Pripravený krém následne vrstvite na štyri rovnako veľké pláty, ktoré ste vytvorili z upečeného a vychladnutého medového korpusu.
  3. Pláty pokladajte na seba a povrch pomažte úplne smotanou. Nakoniec posypte jemne nadrtenými maslovými sušienkami a dajte dezert stuhnúť do chladničky na niekoľko hodín.

Video recept:

Máme hotovo.

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: youtube/ Delicious Recipes from Olga Matveiy in English

 

 

Reklamy