Bleskový japonský koláčik z troch ingrediencií, ktorý si zamilovali ľudia po celom svete!

Naháňa vás chuť na sladké a neviete, čo rýchlo upiecť? Máme pre vás riešenie.

Reklamy

Japonský tvarohový koláč máte ihneď hotový a stačia vám na neho 3 základné ingrediencie, ktoré má každý doma.

Máte radi ľahké tvarohové dezerty? Dnes sme si pre vás pripravili obmenu klasického cheescake, vystačíte si totiž len s tromi ingredienciami! Naviac vám celá príprava torty zaberie veľmi málo času, a tak ho môžete upiecť, kedykoľvek si spomeniete.

Tento recept obletel svet internetu a dočkal sa veľkého úspechu. Recept je nasledujúci.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 3 vajíčka
  • 120 g bielej čokolády
  • 120 g tvarohu

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Oddelíme si bielka od žĺtkov.
  2. Ďalej predhrejeme rúru na 170 stupňov.
  3. Čokoládu si rozpustíme vo vodnom kúpeli a počkáme, až vychladne.
  4. Potom ju pridáme do tvarohu, ktorý by nemal byť studený priamo z chladničky, ale odstáť v izbovej teplote.
  5. Pridáme žĺtky a všetko dôkladne zamiešame.
  6. Ako ďalšie si vyšľaháme bielka na sneh a opäť všetko premiešame.
    Pripravíme si pekáč a sklenenú misku na pečenie s priemerom 15 cm.
  7. Potrebovať budeme aj papier na pečenie.
  8. Jedna časť bude kopírovať dno nádoby a ďalší zase zakryje steny.
  9. Celú zmes vlejeme do nádoby a položíme na pekáč, ktorý podlejeme horúcou vodou!
  10. Koláč sa pečie 15 minút na 170 stupňov a potom sa nechá dôjsť ďalších 15 minút vo vypnutej rúre.

Mňam.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: youtube.com / ochikeron

 

Reklamy