Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept na mleté mäsko, ktorý si určite zamilujete.
Reklamy
My sme si ho teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy ho pripravíme znova.
Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!
Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:
- 500 g mletého mäsa (bravčové, hovädzie)
- 3 vajcia
- 1 stredne veľká cibuľa
- 200 g tvrdého syra (Eidam, Gouda, Ementál)
- 150 ml polotučného mliek
- 200 g polohrubej múky
- soľ, korenie podľa potreby
Takto budeme v recepte postupovať:
- Pripravíme si mleté mäso. Možno použiť bravčové, prípade hovädzie alebo zmes oboch mäsa.
- Cibuľu olúpeme a nakrájame nadrobno. Pridáme ju k mletému mäsu a dobre všetko premiešame.
- Doplníme 1 vajcom, osolíme a okoreníme podľa chuti.
- Opäť prepracujeme a necháme chvíľu stáť. Potom na papieri na pečenie vyvaľkáme plát, ktorý založíme strúhaným syrom. Plát zabalíme do rolky, pomáhame si pritom papierom na pečenie.
- Teraz mäsovú rolku zabalíme do papiera na pečenie a uložíme na 3 hodiny do mrazničky stuhnúť, pretože potom sa nám bude lepšie krájať na plátky.
- Z 2 vajec, mlieka a múky vytvoríme hladké cesto.
- Vyberieme rolku z mrazničky a nakrájame ju na plátky. Jednotlivé kúsky obalíme v cestíčku.
Obalené kúsky rolky opečieme na panvici na rastlinnom oleji do zlatista. Kto má teplovzdušnú fritézu, môže použiť aj ju. Možno vyprážať aj v obyčajnej fritéze. - Akonáhle sú mäsové rolky hotové, poukladáme ich na papierový obrúsok, aby do seba vtiahol prebytočný tuk.
Video recept:
Máme hotovo.
Prajeme Vám dobrú chuť.
Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.
Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.
zdroj: youtube.com
Vyskúšajte tiež tieto recepty:
Nepečený keksíkový dezert s jemným pudingom
Z týchto „LETNÝCH REZŇOV“ som nepribrala ani gram a chutia fantasticky! Vyskúšajte výborný, osvedčený recept!
Reklamy