Krčmárové rebierka na pive: Recept, ktorý si nikdy nevieme vynachváliť!

Dnes sme si pre Vás pripravili perfektný recept na skutočne lahodné rebierka, ktoré chutia na jednotku.

Reklamy

Pripravte si ich aj vy podľa tohto receptu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Celá rodina si ich zamilovala!

Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:

  • 1 kg bravčových rebier,
  • 1 pohár piva,
  • 1 lyžica horčice,
  • 1 ks cibuľa,
  • soľ a korenie podľa chuti,
  • 1 lyžička oleja (môže byť olivový alebo rastlinný).

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Naložíme si ich v marináde vcelku. Po upečený sa budú samé rozpadávať. V miske zmiešajte pivo, horčicu a olej. Rebierka umyjeme a osolíme a okoreníme podľa chuti. Cibuľu nakrájame nahrubo a všetky tri ingrediencie spolu poriadne premiešame. Dáme do chladničky aspoň na hodinu.
  2. Rozpáľte si rúru na 200 ° C. Rebierka dáme aj s marinádou do hlbšieho pekáča alebo plechu a celé ich ešte omočíme riadne v marináde. Potom pečte hodinu prikryté. Pomôže to zachovať šťavnatosť rebier. Potom odklopte a pečte bez prikrytia domäkka. Výsledné rebierka majú nádhernú zlatohnedú farbu. Ak neviete, či už sú hotové, skúste zakrútiť jednou z kostí – nemal by byť príliš veľký problém ich pootočiť.

Máme hotovo.

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: youtube / cookingtime

 

Reklamy