Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept, ktorý si určite zamilujete. Reč je o chutnom bravčovom mäsku na cibuľke a šampiónoch.
Reklamy
My sme si ho teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy ho pripravíme znova.
Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!
Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:
- 1 kg bravčového mäsa
- 300 g šampiňónov
- 2 paradajky
- podľa chuti soľ a korenie
- 4 cibule
- 200 g tvrdého syra
Takto budeme v recepte postupovať:
- 3 cibule olúpte a nakrájajte na kolieska. Dajte ich na plech vymastený slnečnicovým olejom. Bravčové mäso si nakrájajte na plátky a podľa chuti ho okoreňte a dajte na cibuľu .
- Zvyšnú cibuľu si nakrájajte na kocky a šampiňóny nakrájajte na plátky. Rozohrejte panvicu so slnečnicovým olejom. Najprv si cibuľu orestujte do mäkka a potom pridajte huby.
- Vysmážajte ďalších cca. 7 minút. Na záver ešte osoľte a okoreňte. Paradajky si nakrájajte na tenké prúžky. Na mäso položte osmažené šampiňóny a kolieska paradajok. Pečte v trúbe asi 45 minút pri 180 stupňoch . Syr si nastrúhajte na hrubom strúhadle a mäso ním posypte. Pekáč vráťte do rúry na ďalších 10 minút na 200 stupňov.
Video recept:
Máme hotovo.
Mňam!
Prajeme Vám dobrú chuť.
Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.
Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.
zdroj: youtube.com/ Rýchle a ľahké
Vyskúšajte tiež tieto recepty:
Tvarohová super roládka s kyslou smotanou a tou najlepšou chuťou!
Chutná čokoládová roláda od našej tety zo Švédska: Už roky je u nás doma obľúbená!
Reklamy