Ovocná, nepečená torta s piškótovým korpusom a vanilkovým krémom, ktorá zmizne vždy takmer okamžite!

Nepečené torty sú veľmi populárne pre svoju jednoduchosť a časovú nenáročnosť, čo sa týka prípravy.

Reklamy

Ak teda plánujete návštevu, alebo rodinné stretnutie a nemáte čas, skúste tento recept.

Jedná sa o ovocnú tortu, ktorá je plná lahodného a nadýchaného krému.

Povrch zdobí ovocie, ktoré dodá zákusku sviežosť a tiež prirodzene sladkú chuť.

Môžete použiť zakaždým iné ovocie a tým tortu oživiť.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 1 veľké balenie piškót
  • 500 ml šľahačky
  • 1 vanilkový puding
  • 1 malá prášková želatína
  • ľubovoľné ovocie

Takto budeme v recepte postupovať:

  • Uvarte puding a nechajte ho vychladnúť. Vyšľahajte šľahačku a nechajte rozpustiť želatínu v teplej vode. Zmiešajte puding, šľahačku a želatínu do krémovej zmesi.
  • Spodok formy vyskladajte ovocím do požadovaných vzorov, zalejte malou vrstvou krému a poukladajte vrstvu piškót plochou stranou nahor, následne pridajte vrstvu krému, potom opäť piškóty a opakujte, kým Vám nedôjdu prísady, alebo až po okraj formy. Tortu nechajte v chladničke cez noc a pred servírovaním ju vyklopte z formy ovocím nahor.
  • Môžete dozdobiť šľahačkou.

Mňam!

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: ketkes.com

 

Reklamy