Skvelé bravčové mäsko „POD PERINKOU“: Ešte 100x lepšie ako klasické rezne!

Dnes sme si pre Vás pripravili výborný minútkový recept na lahodné bravčové mäsko pod perinkou.

Reklamy

Recept je skutočne jednoduchý a zvládne ho každý.

Pripravte si tento gurmánsky pôžitok aj vy a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:

  • 6 širokých plátov bravčové kotlety
  • ½ lyžičky mletého čierneho korenia
  • 1 lyžičku soli
  • 4 varené vajíčka
  • 1 lyžičku sušeného oregana
  • 4 lyžice slnečnicového oleja
  • 150 gramov tvrdého syra
  • 3 lyžice majonézy

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Začnite tým, že si bravčové kotletky narežte mierne ostrým nožom do mriežky na povrchu z oboch strán. Potom mäso vložte do väčšej misy, zasypte soľou, mletým čiernym korením, sušeným oreganom a pokvapkajte trochou slnečnicového oleja. Všetko rukami dôkladne premiešajte, aby sa chute dostali na každý kus bravčových plátkov.
  2. Teraz si mäso vyskladajte na plech s papierom na pečenie a pustite sa do prípravy vaječnej zmesi. Natvrdo varené vajíčka nastrúhajte do misky nahrubo, potom pridajte aj nahrubo strúhaný tvrdý syr podľa preferencií (gouda, čedar alebo eidam). Suroviny pokvapkajte majonézou a dôkladne premiešajte lyžicou.
  3. Nakoniec vrstvite primerané množstvo zmesi na kotletky.
  4. Pokrm dajte zapekať do rúry pri teplote 180 ° C po dobu cca 30 až 35 minút.

Video recept:

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: youtube.com / Lecker schnell

original zdroj: www.youtube.com/watch?v=V8NaFkIjP7Q

 

Reklamy