Tento koláčik je božsky ľahký a lahodný. Nielen že vyzerá ako rozkošne zasnežený, ale rozpúšťa sa v ústach.
Je neodolateľný.
Reklamy
Jemný puding a nadýchané cesto idú skvele dohromady. Nikdy nezostanete pri jednom kúsku!
Začnete si priamo hľadať príležitosti, pri ktorých by ste mohli tento famózny múčnik znova pripraviť.
CESTO
- 6 bielkov
- 250 g práškového cukru
- 100 g hladkej múky
- 150 g kokosu
KRÉM
- 6 žĺtkov
- 1 l mlieka
- 100 g cukru
- 2 balíčky vanilkového pudingu
- 250 g masla
- kokos (navrch)
Takto budeme postupovať:
- Z bielkov vyšľahajte tuhý sneh. Pridajte k nemu opatrne cukor. Múku zmiešajte s kokosom a potom pridajte sneh. Veľmi opatrne. Na plech vystlaný papierom na pečenie cesto vylejte. Rúru predhrejte a plát cesta upečte pri cca 160-170 stupňoch. Pečieme 20 minút. (180 stupňov, 10 minút). Keď sa nelepí, je upečené.
- Teraz pripravte krém. Klasickým spôsobom uvarte puding podľa návodu, len s tým rozdielom, že mlieko začnete zahrievať spoločne so žĺtkami. Potom už puding varte ďalej úplne normálne do zhustnutia. Potom horúci puding zmiešajte s maslom. Krém nanesieme na upečené cesto a zasypeme kokosom. Dajte do chladničky vychladiť.
Zdieľajte tento báječný recept na luxusnú Rafaello tortu aj s vašimi priateľmi!
Určite si tiež pochutnajú!
Mňam!
Máme hotovo!
Prajeme Vám dobrú chuť!
Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ďakujeme!
zdroj: humormagazin.com
Vyskúšajte tiež tieto skvelé recepty:
Obľúbená, dvojfarebná bábovka „ZEBRA“ zmizne z taniera vždy takmer okamžite!
Báječná, rýchla maškrta, ktorú si deti hneď zamilovali: Nepečený tvarohový dezert so sušienkami s fantastickou jemnou chuťou
Reklamy