Skvelé raffaelo rezy s báječnou chuťou pripravené už za 20 minút!

Tento koláčik je božsky ľahký a lahodný. Nielen že vyzerá ako rozkošne zasnežený, ale rozpúšťa sa v ústach.

Je neodolateľný.

Reklamy

Jemný puding a nadýchané cesto idú skvele dohromady. Nikdy nezostanete pri jednom kúsku!

Začnete si priamo hľadať príležitosti, pri ktorých by ste mohli tento famózny múčnik znova pripraviť.

CESTO

  • 6 bielkov
  • 250 g práškového cukru
  • 100 g hladkej múky
  • 150 g kokosu

KRÉM

  • 6 žĺtkov
  • 1 l mlieka
  • 100 g cukru
  • 2 balíčky vanilkového pudingu
  • 250 g masla
  • kokos (navrch)

Takto budeme postupovať:
  • Z bielkov vyšľahajte tuhý sneh. Pridajte k nemu opatrne cukor. Múku zmiešajte s kokosom a potom pridajte sneh. Veľmi opatrne. Na plech vystlaný papierom na pečenie cesto vylejte. Rúru predhrejte a plát cesta upečte pri cca 160-170 stupňoch. Pečieme 20 minút. (180 stupňov, 10 minút). Keď sa nelepí, je upečené.
  • Teraz pripravte krém. Klasickým spôsobom uvarte puding podľa návodu, len s tým rozdielom, že mlieko začnete zahrievať spoločne so žĺtkami. Potom už puding varte ďalej úplne normálne do zhustnutia. Potom horúci puding zmiešajte s maslom. Krém nanesieme na upečené cesto a zasypeme kokosom. Dajte do chladničky vychladiť.

Zdieľajte tento báječný recept na luxusnú Rafaello tortu aj s vašimi priateľmi!

Určite si tiež pochutnajú!

Mňam!

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ďakujeme!

zdroj:  humormagazin.com

Vyskúšajte tiež tieto skvelé recepty:

Obľúbená, dvojfarebná bábovka „ZEBRA“ zmizne z taniera vždy takmer okamžite!

Báječná, rýchla maškrta, ktorú si deti hneď zamilovali: Nepečený tvarohový dezert so sušienkami s fantastickou jemnou chuťou

Reklamy