Skvelý a rýchlo pripravený Cheescake „KEKSINO“ prekoná aj zákusky z cukrárne!

Dnes sme si pre Vás pripravili skutočne báječnú maškrtu, ktorej sa nikdy nevieme dojesť.

Chcete potešiť maškrtné jazýčky vo vašej rodine a upiecť im niečo dobré? Ak áno, určite vyskúšajte tento lahodný, domáci, kokosový cheesecake!

Reklamy

Nielen, že ho hravo zvládnete doma, ale navyše ho nemusíte piecť, jeho príprava vám teda zaberie pár minút a uvidíte, že z neho všetci budú nadšení!

Znie to skvele, čo myslíte?

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Korpus:

250 g kakaových sušienok
150 g rozpusteného masla

Krém:

300 ml krému
250 g krémového syra (Lučina)
125 g kokosového jogurtu
100 g práškového cukru
8 g želatíny
nutella na ozdobu
2 lyžice strúhaného kokosu + trochu na posypanie
2 lyžice mlieka

Takto budeme v recepte postupovať:

1) Rozdrvte najemno sušienky, pridajte rozpustené maslo a poriadne premiešajte. Vznikne vám drobkovité cesto. Cesto vložte do formy na pečenie, ktorú nezabudnite vyložiť papierom na pečenie a poriadne ho umačkajte

2) Zahrejte mlieko a nasypte do neho želatínu.

3) Smotanu s cukrom vyšľahajte do tuha, pridajte do zmesi krémový syr, jogurt, kokos a nakoniec mlieko s želatínou. Všetky ingrediencie dobre premiešajte.

4) Potom nalejte krém na korpus a tortu dajte aspoň na 3 hodiny do chladničky.

5) Keď bude torta dostatočne tuhá, rozpustite si nutellu a potrite s ňou cheesecake, tortu môžete ešte posypať hŕstkou kokosu.

 

Máme hotovo!

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň

zdroj: www.kuharski-trikovi.com/2017/05/najbolji-kolac-bez-pecenjI

Vyskúšajte tiež:

Uhorkovo-paprikový šalát na ktorom fičíme celú zimu: Zakarpatský recept, ktorý nemá chybu!
Táto báječná tvarohová maškrta s orechmi a sušeným ovocím sa stala hitom našej domácnosti: Každý pýta recept!
Reklamy