Táto SALKO maškrta nemá žiadnu chybu: Nevieme sa jej dojesť a deti ju doslova zbožňujú!

Nebojte sa Váš stôl ozvláštniť niečím novým. Nepečený dezert so šľahačkou je úplné pokušenie.

Reklamy

Práca s prípravou je takmer nulová a chuť úplne dokonalá.

Neváhajte recept vyskúšať a pustite sa rovno do prípravy.

Výsledkom budete nadšení, rovnako ako úsporou času, ktorú so sebou tento fantastický dezert nesie.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 250 g BeBe keksov
  • 3 vajcia
  • 250 ml kondenzovaného mlieka
  • 1 vanilkový cukor
  • 400 ml mlieka
  • polka masla

NA POLEVU

  • 4 lyžice cukru
  • 4 lyžice kakaa
  • 12 polievkových lyžíc mlieka
  • 200 g masla

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Začnite krémom. Vajcia rozšľahajte v miske. Pridajte kondenzované mlieko, mlieko, vanilkový cukor, polovicu balenia masla a dôkladne premiešajte.
  2. Túto zmes začnite zahrievať v kastróliku na miernom plameni. Až sa zmes začne variť, odstavte ju.
  3. V ďalšej miske spojte cukor s kakaom a mliekom. Dôkladne promíchejte.Do tejto kakaové zmesi pridajte rozpustené maslo.
  4. Dno menšie sklenené, hranaté misy vyložte sušienkami. Tú zalejte krémom. Potom zase sušienky a zase krém.
  5. Toto opakujte až do vyčerpania všetkých vrstiev Na poslednú vrstvu nalejte polevu a nechajte cez noc vychladiť.

Máme hotovo.

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: madmazel.ru

 

Reklamy