Príloh existuje nespočetné množstvo a môžete si vybrať ku každému mäsu inú.
Pokiaľ vás ale už tradičná úprava zemiakov, alebo ryža nudí a radi by ste svoj tanier oživili, vyskúšajte vynikajúce opekané zemiaky.
Recept je veľmi jednoduchý a nenáročný , pretože všetku prácu za vás urobí rúra.
Vy sa tak môžete medzitým venovať príprave mäsa, alebo si odpočinúť.
Určite si tento spôsob prípravy zemiakov obľúbite.
Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:
- 1 kg zemiakov (stredná veľkosť)
- 3 strúčiky cesnaku
- 3 lyžice oleja
- zelené fazule alebo kôpor
- soľ
- korenie
Takto budeme v recepte postupovať:
Olúpte zemiaky, umyte ich a umiestnite do veľkej misky. Olúpte cesnak a rozdrvte ho.
Tiež umyte list petržlenu a nakrájajte ho na malé kúsky.
Zmiešajte olej, cesnak, petržlen, korenie a nalejte na zemiaky, dobre premiešajte.
Umiestnite zemiaky do vrecka na pečenie a vložte vrecko na plech.
Pečte v predhriatej rúre pri 200 stupňoch cca. 1 hodinu.
Máme hotovo!
Prajeme Vám dobrú chuť!
Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!
Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.
zdroj: ketkes.com