Pečeňové knedličky v jarnej polievke sú vynikajúcou záležitosťou.
Ich príprava môže byť zdĺhavá a pre gazdinky, ktoré nemajú kuchárske umenie úplne v malíčku, náročná.
Trúfate si ? 🙂
Vyskúšajte si preto s nami spôsob varenia knedlíkov, ktorý je trochu iný, než poznáte.
Príprava je veľmi jednoduchá, pretože sa knedle varia vcelku v potravinárskej fólii.
Ich chuť je vynikajúca a uprataná kuchyňa Vám tiež urobí radosť.
Navyše náplne môžete vždy meniť podľa ľubovôle.
Mňam!
Tieto ingrediencie budeme potrebovať:
– 6 žemlí namočených vo vode
– 2 jemne nasekanej cibule
– Sadlo
– Nasekanú petržlenovú vňať
– 6 vajec
– Soľ, korenie, korenie podľa chuti
Takto budeme postupovať:
- Všetko zmiešajte v mise. Naplňte zmesou potravinársku fóliu do tvaru valca a konce zafixujte.
- Varte rovno v polievke, kým nie sú hotové.
- Máme hotovo!
- Dobrú chuť!
- Na týchto knedlíkoch si proste musí pochutnať každý!
Zdieľajte tento jednoduchý recept na domáce knedličky aj s vašimi priateľmi!
Určite si tiež pochutnajú!
Máme hotovo!
Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku pre tie najlepšie recepty na každý deň.
zdroj: csontnelkul.blogspot.com