VIANOČNÝ bielkový krém od babičky, ktorý sa mi vždy hodí do všetkých mojich zákuskov! Chutnejší asi ešte ani nepoznám!

V dnešnom článku si ukážeme recept na ten najlepší bielkový krém aký ste kedy mali!

Reklamy

Postup prípravy je vážne veľmi jednoduchý.

Veľkou výhodou je veľmi malý počet ingrediencií.

Výroba krému vás teda nebude stáť príliš veľa finančných prostriedkov, aj napriek tomu si na ňom pochutnáte.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

– 250 cukru kryštál
– 3 vaječné bielky
– štipka kyseliny citrónovej
– 70 ml vody

Takto budeme v recepte postupovať:
  1. Pre začiatok si oddelíme žĺtky od bielka, je veľmi dôležité, aby nám zostali v mise naozaj len bielky!
  2. Teraz si pripravíme sirup – do hrnca s vodou pridáme cukor a za stáleho privedieme k varu. Príprava by vám mala zabrať zhruba 10 minút.
  3. Keď je sirup hotový, pridáme do neho kyselinu citrónovú a dôkladne premiešame
  4. Z bielka si vyšľaháme sneh a spojíme ho s našim sirupom.
  5. Vznikne nám jednotný krém.
  6. Dáme ho bokom vychladnúť.
  7. Náš lahodný krém je hotový!

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: zenyvedia.sk

 

Reklamy