„Vidlácke“ bravčové rezne: Celá rodina si ich pýta pravidelne už vlastne každý týždeň!

Máte radi bravčové rezne? A čo takto si ich pripraviť bez trojobalu, avšak s úplne dokonalou oblohou, ktorú si obľúbite nielen vy, ale aj celá vaša rodina!

Reklamy

Uvidíte, že sa k tomuto receptu budete veľmi často vracať 🙂

Poďme na to:

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 4 plátky bravčových rezňov
  • Paradajky 2 ks
  • Pálivá paprika 1 ks
  • Šampiňóny 4 ks
  • 4 plátky údenej šunky
  • Strúhaný syr 200 g
  • Klobása 1 ks
  • Soľ a korenie podľa chuti
  • Grilovacie korenie podľa chuti

Takto budeme v recepte postupovať:

  • Bravčové mäso osoľte, okoreňte, posypte grilovacím korením a sprudka opečte na rozpálenej panvici.
  • Potom plátky mäsa vložte na plech, položte na ne pálivú papriku nakrájanú na drobné kúsky, nakrájanú klobásu, plátky šampiňónov, nakrájané paradajky, šunku a na záver všetko posypeme nastrúhaným syrom.
  • Pečte vo vopred vyhriatej rúre na 180 ° C tak dlho, kým nebude mať syr zlatistú farbu.
  • Podávať môžete napríklad s hranolčekmi, pečivom alebo len so šalátom podľa vašej chuti.

Mňam!

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: www.receptvarazs.hu/receptek/recept/karajszeletek_gazdagon_sutve_recept

 

Reklamy