Výborný extra nadýchaný koláčik na spôsob bublaninky, podľa tohto klasického receptu je jeden z našich obľúbených zákuskov

Zákusky na štýl bublaniny s ovocím vídame na stoloch našich babičiek celkom často….

Reklamy

Cesto je vždy vláčne a nadýchané , celý zákusok je plný kúskov ovocia, ktoré mu dodávajú svieži nádych a sladkosť.

Ak sa Vám pri čítaní už zbehli sliny, najlepším riešením je pripraviť si túto dobrotu v pohodlí domova. Nejedná sa o nijako zložitý recept a budete mať za chvíľu hotové.

Pripravte si zakaždým zákusok s iným ovocím!.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 150 g masla
  • 150 g cukru
  • 150 g strúhanky
  • 4 vajcia
  • prášok na pečenie (pol sáčku)
  • 300 g višne (zavárané, mrazené)

Takto budeme v recepte postupovať:

Zmiešajte vaječné žĺtky, strúhanku a pridajte penu z bielkov. Pridajte cukor, maslo, prášok do pečiva a višne. Celú zmes premiešajte a vlejte do vymasteného plechu. Pečte pri strednej teplote do zlatista.

Nakoniec posypte bublaninu práškovým cukrom a môžete podávať.

Mňam!

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: bidista.com

 

Reklamy