Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept na chutné chlebíčky, ktoré si určite zamilujete.
My sme si ich teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy si ich pripravíme znova.
Reklamy
Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!
Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:
- 8 krajcov chleba
- 1/2 čajovej lyžičky soli
- 1 ks červená paprika
- 1/2 čajovej lyžičky oregana
- 1 ks paradajka
- 1 ks vajcia
- 1 zväzok zelenej cibuľky
- 1 polievková lyžica majonézy
- 80 g šunka
- 100 g syr
Takto budeme v recepte postupovať:
- Potom, čo si nakrájate chlieb vezmite papriku, umyte a nakrájajte na malé kocky. To isté urobte s paradajkou a zeleninu vložte do misky. Následne siahnite po plechu na pečenie, na ktorý budete pokladať jednotlivé plátky chleba. Na plech položte papier na pečenie a potom začnite krájať zelenú cibuľku.
- Po nakrájaní zelenej cibuľky si vezmite šunku a tiež ju nakrájajte nadrobno. Na strúhadle si nastrúhajte syr pokojne nahrubo a všetky nakrájané suroviny presuňte do misky k paprike a paradajke. Aby chlebové toasty neboli suché a boli dobre ochutené, pridajte do misky vajcia, majonézu, korenie a soľ. Všetko nakoniec dôkladne zamiešajte.
- Zmes v miske by mala byť vymiešaná dôkladne, aby sa všetky suroviny premiešali a chute sa mohli spojiť. Akonáhle budete mať zmes hotovú, začnite ju mazať na jednotlivé krajce chleba.
- Tie potom pokladajte na plech vyložený papierom na pečenie. Rúru si predhrejte na 200 ° C a až v nej bude požadovaná teplota, vložte chlebové toasty do rúry a pečte asi 7 až 10 minút.
Máme hotovo.
Prajeme Vám dobrú chuť.
Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.
Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.
Vyskúšajte tiež:
Babička vždy pripravovala nakladanú kyslú kapustu podľa fázy mesiaca: Takto pripravíte tu najchutnejšiu kyslú kapustu, akú ste kedy jedli!
Výborný šalátik ktorý sa hodí ku každej príležitosti: Návšteva si pýtala okamžite recept!
Reklamy