Nepečené čokoládové rezy s vlašskými orechmi: Veľmi obľúbená maškrta!

Vyskúšajte podľa nášho jednoduchého receptu luxusné čokoládové rezy s vlašskými orechmi.

Reklamy

Príprava je úplne jednoduchá a chuť priamo famózne.

Tento rýchly dezert a šálka kávy vám dokonale a zaručene kedykoľvek zlepšia náladu.

Pochutí si úplne každý.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Toto množstvo vám postačí na plech o veľkosti 31 × 19 cm.
– 60 g cukru
– 20 ml vody
– 25 g masla
– 60 g drvených sušienok
– 60 g mletých vlašských orechov
– 10 g čokolády na varenie
– 2 lyžice kakaa

Poleva:
– čokoláda na varenie
– 1 lyžica kakaa
– Stolový olej

Takto budeme v recepte postupovať:

1) Cukor rozpustite vo vode. Akonáhle začne hmota variť, odstavte ju.

2) Pridajte do teplej cukrovej zmesi maslo, sušienky a orechy.

3) Cesto rozdeľte napoly. Do jednej polovice pridajte rozpustenú čokoládu a kakao.

4) Papierom na pečenie si vyložte plech, alebo pekáčik.

5) Z tmavého aj svetlého cesta zvlášť, si pripravte pomocou potravinárskej fólie pláty.

6) Teraz už Vám zostáva len cesto navrstviť do rezov.

7) Začnite tmavú zmesí a na ňu navrstvíme pripravenú zmes svetlú. Proces opakujte.

8) Vo vodnom kúpeli potom už pripravte polevu z čokolády, kakaa a oleja.

9) Polevu naneste na povrch rezov. Dobrôtku vložte do chladničky a nechajte ju chladiť do druhého dňa.

Máme hotovo!

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

Tento dezert si bezpochyby zamilujete.

Zdieľajte ho preto aj s vašimi priateľmi!

zdroj: www.nosalty.hu/recept/bajadera-klaudiatol

 

Reklamy