Piškótový zákusok s broskyňami BEZ pečenia: Po vybratí z chladničky chutí dokonale!

Dnes sme si pre vás pripravili recept na skutočne výbornú maškrtu, ktorú si zamilovala celá rodina.

Reklamy

Neváhajte ani chvíľku a pustite sa do prípravy, chutí skutočne báječne.

Postup na prípravu je navyše jednoduchý a zvládne ho každý!

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 2 balenia detských piškót (kakaové a vanilkové)
  • 1 broskyňový kompót
  • 1 liter smotany na šľahanie
  • 3 lyžice práškového cukru
  • 3 lyžice kakaového prášku
  • čoko drobky/ozdobné

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Najprv si pripravte smotanový krém. Toho docielite tak, že si ušľaháte smotanu do tuhého stavu a postupne do nej vmiešate práškový cukor. Použiť možno aj stužovač šľahačky, aby bola náplň naozaj hustá.
  2. Vezmite guľatú formu na tortu a na jej dno vyskladajte kakaové piškóty. Tie pokvapkajte trochou šťavy z broskyňového kompótu a potrite ich tretinou smotanovej náplne. Na rovnomerne rozotretý krém potom navrstvite vanilkové piškóty, pokvapkajte broskyňovú šťavou, rozložte plátky broskýň a opäť naneste vrstvu smotany.
  3. Tak postup opakujte, kým spotrebujete všetok krém. Ten by mal byť poslednou vrstvou. Povrch torty posypte čokoládovým drobením a dajte zákusok chladiť na pár hodín do chladničky, aby sa piškóty nasiakli náplňou a zvláčneli.

Máme hotovo.

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: suntgospodina.net/tort-cu-piscoturi-si-piersici-este-desertul-meu-preferat

 

Reklamy