Sú ešte lepšie ako klasické rezne: Bravčové plátky zapečené s kyslou smotanou a syrom

Dnes si ukážeme recept, od ktorého už nikdy neutečiete. Príprava je natoľko rýchla a jednoduchá, že nič jednoduchšieho už byť ani nemôže. 

Reklamy

Keď nepočítame pečenie doba prípravy Vám zaberie sotva 2 minúty.

Bravčové plátky so smotanou a syrom sa zapekajú v jednej mise. Bez predsmaženia, bez predchádzajúceho chystania.

Hotové okamžite!

Ak nechcete pikantné variantu , samozrejme vynecháte pálivú papriku a dochutíte podľa seba.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • bravčové plátky
  • červená pálivá paprika, alebo cibuľa
  • červená nepálivá paprika
  • kyslá smotana
  • strúhaný syr

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Plátky mäsa naukladáme do pekáča. Papriky nakrájame na prúžky a posypeme nimi mäso. Zalejeme smotanou. Zastrúhame bohatou vrstvou syra.
  2. Pečieme na 175-180 stupňov, cca 35- 40 minút. Máme hotovo! Dobrú chuť! Uvidíte, že na týchto luxusných bravčových odrezkoch si pochutí celá rodina!

Máme hotovo!

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

 

Reklamy