Chutnejší pudingáč sme veľmi dlho nejedli: Tento sme si zamilovali celá rodina hneď na prvý pokus!

Zákuskov s poriadnou vrstvou krému nie je nikdy dosť a ak ich máte radi, určite si ich radi doma tiež pripravujete pri príležitosti rôznych osláv, či len tak ku káve či čaju.

Reklamy

Vyskúšajte aj tento zaujímavý recept.

Základná podoba torty je veľmi jednoduchá

V zime môžete pridať marmeládu.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

zloženie cesta

  • 6 vajec
  • 5 lyžíc múky/ hladká
  • 6 lyžíc cukru
  • 5 lyžíc oleja
  • 6 lyžíc mlieka
  • 1 balenie prášku do pečiva

zloženie krému

  • 300 ml smotany na šľahanie
  • 5 lyžíc kyslej smotany
  • 200 g pudingového prášku

zloženie polevy

  • 100 g čokolády
  • 100 ml smotany na šľahanie

Takto budeme postupovať:

  • Vyšľahajte bielka do tvrdej peny. Zmiešajte všetky ostatné prísady a dobre premiešajte. Nakoniec vmiešajte bielka a upečte cesto na plechu s papierom na pečenie po dobu 25 minút v rúre na 200 stupňov. Vychladnuté cesto rozkrojte na dva listy.
  • Zmiešajte smotanu s pudingom, a nakoniec kyslú smotanu. Dobre vyšľahajte a krém potom navrstvite medzi dva hárky korpusu.
  • Nakoniec rozpustite čokoládu a zmiešajte ju so smotanou. Pripravenou zmesou tortu polejte a nechajte stuhnúť cez noc v chladničke. Pred podávaním nakrájajte jednotlivé rezy.

Máme hotovo!

Mňam!

Zdieľajte tento super recept aj s vašimi priateľmi! Určite si tiež pochutnajú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku pre tie najlepšie recepty na každý deň.

zdroj: mojakuhincija.net

Vyskúšajte tiež tieto recepty:

Rýchla čokoládová torta: Mamičkin recept, ktorý nás ešte nikdy predtým nesklamal!

Podarenejší recept na špagety nepoznám: Tieto sú s kyslou smotanou – hotové za 25 minút! Bleskurýchla večera pre celú rodinu

Reklamy